Leif Hagelins Minne
Golftävling lördag 14 juli 2018
Sunne GK

Kul att vi blev 54 st startande i lördagens tävling för att hedra Leif Hagelin.

Och vad passade inte bättre än att just Barbro och Johan lyckades vinna denna tävling!

Vi kommer att sätta in 12100 kr till Cancerfonden som vi har köpt mulligans och extra snöre för.

Fryksdalens Sparbank fyller dessutom på med
100 kr/startande = 5400 kr.

Med detta har vi då bidragit med 17500 kr för att cancerforskningen skall kunna gå vidare och rädda flera från denna hemska sjukdom som drabbar många av våra nära och kära.

Passar på att tacka Nils Holgerssons Wärdshus, Coop, Millergraphics AB, Golfstore i Kil, Marvaco AB och Fryksdalens Sparbank för skänkta priser. Inte minst också familjen Hagelins pris som Kjell och Peter vann.

TACK

Välkommen till Sunne Golfklubb!

NYBÖRJARKURS - SE INFO UNDER FLIKEN "Tränare"

Ni når oss på 0565-14100 eller på vår mail info@sunnegk.se
Öppettider för receptionen är 08:00 - 16:00
Till er hjälp Josefin och Jonas.

Vi tackar John Jensen för videon!

Datum för Fredagsgolf - samtliga dagar start 16.15

Fredagsgolf

Start: 16.15

Avgift: 50 kr

3 priser: Ett till vinnare av tävling, ett specialpris på banan, ett till utlottning på scorekort
Tävlingsform: Slaggolf/poängbogey (oftast)
Resultatlista: Sätts upp i klubbhuset under rubrik TÄVLINGAR
Priser: Finns att hämta i kansliet/shopen en vecka efter tävling
Scorekort: Var och en skriver sitt eget kort med aktuellt handikapp. Inlämnat kort ska vara uträknat och signerat.

Anmälan/deltagande:

1. Anmälan på nätet, senast fredag kl 8.00 samma dag, starttider kommer att finnas på nätet senast kl 10.00
2. Genom att droppa in till klubbhuset 16.00-16.30 och då fylls ni på i de redan lottade två-bollarna.

VÄLKOMNA!
medlems-och tävlingskommitén