Medlemskap

På våra medemssidor så kan du söka dig fram till det du är intresserad av.Här har vi information från dom olika medlemssektionerna samt info om våra avgifter och hur du kan bli medlem.

FÖR DIG SOM VILL BÖRJA MED GOLF.

Att börja spela golf/Nybörjarutbildningen,läs mer på Svenska Golfförbundets hemsida

GOLF I SKOLAN

Vi kommer under året att synas mycket mer än tidigare ute i skolorna. I samarbete med SISU utökar vi resurserna för att nå ut bättre till eleverna. Visste du att vi de senaste åren haft över 1000 elever ute på klubben för att prova på golfen.

ERBJUDANDE:

För att riktigt sätta golfen på kartan i Sunne har vi inget krav på spelrätt. Dessutom kan du delbetala din kostnad över resterande del av året.

NYBÖRJARKURS.

Tanken är att man skall komma igång med kursen, utrustningen samt känna att allt är "på plats".

Dela upp din betalning.

Givetvis kan du dela upp din betalning genom att använda dig av autogiro.

PROVA PÅ I GRUPP

Få aktiviteter är så roliga som att "prova-på" i grupp. Många skratt har fallit på vårt övningsområde. Mycket rolig gemensam aktivitet. exempelvis:
  • Avdelningen på företaget
  • Grabbgänget
  • Tjejgänget
  • Klubblaget
  • Team Building
  • Friskvårsgrupp
  • Svensexa/Möhippa
  • Skolklasser
  • Femkamp med Grannarna
Ja, listan kan göras ännu längre..
Vi ger alltid förmånliga priser på dessa aktiviteter då det självklart är viktigt för oss att få visa upp golfen.

Fax: +4656514855
E-post: info@sunnegk.se