Leif Hagelins Minne
Golftävling lördag 14 juli 2018
Sunne GK

Kul att vi blev 54 st startande i lördagens tävling för att hedra Leif Hagelin.

Och vad passade inte bättre än att just Barbro och Johan lyckades vinna denna tävling!

Vi kommer att sätta in 12100 kr till Cancerfonden som vi har köpt mulligans och extra snöre för.

Fryksdalens Sparbank fyller dessutom på med
100 kr/startande = 5400 kr.

Med detta har vi då bidragit med 17500 kr för att cancerforskningen skall kunna gå vidare och rädda flera från denna hemska sjukdom som drabbar många av våra nära och kära.

Passar på att tacka Nils Holgerssons Wärdshus, Coop, Millergraphics AB, Golfstore i Kil, Marvaco AB och Fryksdalens Sparbank för skänkta priser. Inte minst också familjen Hagelins pris som Kjell och Peter vann.

TACK

Medlemskap

På våra medemssidor så kan du söka dig fram till det du är intresserad av.Här har vi information från dom olika medlemssektionerna samt info om våra avgifter och hur du kan bli medlem.

FÖR DIG SOM VILL BÖRJA MED GOLF.

Att börja spela golf/Nybörjarutbildningen,läs mer på Svenska Golfförbundets hemsida

GOLF I SKOLAN

Vi kommer under året att synas mycket mer än tidigare ute i skolorna. I samarbete med SISU utökar vi resurserna för att nå ut bättre till eleverna. Visste du att vi de senaste åren haft över 1000 elever ute på klubben för att prova på golfen.

ERBJUDANDE:

För att riktigt sätta golfen på kartan i Sunne har vi inget krav på spelrätt. Dessutom kan du delbetala din kostnad över resterande del av året.

NYBÖRJARKURS.

Tanken är att man skall komma igång med kursen, utrustningen samt känna att allt är "på plats".

Dela upp din betalning.

Givetvis kan du dela upp din betalning genom att använda dig av autogiro.

Fax: +4656514855
E-post: info@sunnegk.se