Tävling

Bland det roligaste inom golfen är alla tävlingar och tävlingsformer då handicapsystemet gör att vi tävlar på "lika" villkor. Det innebär också umgänge med klubbmedlemmar, andra golfare, nya människor under trevliga former.

Till vänster under fliken Tävlingskalender så kan du finna Sunne GKs tävlingar och anmäla dig till dessa.  Här finner du också genomförda tävlingar och resultat.

Anmälan till tävlingar skall göras på Golf.se eller på Golfterminalen, senast 2(två) dagar före tävling.

För att ta del av prisbordet så krävs exakt tävlingshandikapp. För mer info om "EGA

Du kan självklart ringa till vårt kansli 0565-14100 så anmäler vi dig direkt.
I samband med golfveckan gäller andra tider!

Efteranmälan tas emot på tävlingsdagen om plats finns. Dubbel startavgift tas ut.

Startavgift.

• Senior: 100:-
  • Junior:  50:-

Greenfee.

• Tävlingsgreenfee 150:-
  • Inga frikort gäller som greenfee vid tävlingar.

Hcp – klasser.

• A   +8,0-11,9
  • B   12,0-20,9
  • C   21,0-36,0
  • D   37,0-54,0

vid två  klasser

• A  +8,0-16,9
  • B   17,0-36,0
Avgift efteranmälan 100 kr.
Avgift utebliven start 100 kr.

Prisutdelning

Genom att närvara vid prisutdelningen, så visar du din uppskattning till tävlingens sponsor och dina medtävlande. Prisutdelning sker normalt klassvis efter avslutad tävling. Spelare måste närvara personligen eller kan utse ett ombud som tar emot pris. Ombud skall anmälas i förväg till tävlingsledningen. Saknas spelare och ombud går priset vidare till nästa placering.

Priser för ”Närmast hål”, ”Längsta Drive” och liknande är personliga och går inte ”vidare” och kan avhämtas vid ett senare tillfälle i receptionen.

Utebli/återbud.

Återbud skall ske senast en (1) timme före starttid. Spelare som inte anmält återbud och uteblir från start i tävling, till vilken anmälan skett, skall erlägga anmälningsavgift + 40 kronor. Inbetalningskort på anmälningsavgift utsänds till den som uteblivit från tävling.